fbpx

Upala dojki(ciste)

Kako koristiti ZLATNU MAST OD 24 LJEKOVITE BILJKE kod upale dojki ( ciste ) :

Upala dojki je bolno stanje koje se javlja kada se tkivo dojke upali. Zlatna mast od 24 ljekovite biljke može biti korisna u ublažavanju simptoma upale dojki, jer se sastoji od biljnih ulja i ekstrakata koji imaju protuupalna svojstva.

Masti od biljaka poput kamilice, nevena, kadulje, i eukaliptusa, mogu pomoći u smanjenju upale i boli u tkivu dojke. Osim toga, neke biljke imaju svojstva koja mogu pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi, što može pomoći u ublažavanju bolova i smanjenju otoka.

Kako koristiti zlatnu mast od 24 ljekovite biljke kod upale dojki?

Preporučuje se nanijeti mast na zahvaćeno područje nekoliko puta dnevno, u tankom sloju, te lagano umasirati dok se potpuno ne upije. Također se može koristiti kao oblog, tako da se mast nanosi na gazu ili pamučnu tkaninu, nakon čega se nanosi na zahvaćeno područje.

Važno je napomenuti da zlatna mast nije zamjena za medicinski tretman, već se koristi kao dodatak terapiji. Ako imate ozbiljne simptome ili komplikacije, uvijek se posavjetujte s liječnikom. Također, ako primijetite da se simptomi ne poboljšavaju nakon nekoliko dana, potrebno je konzultirati se s liječnikom.

0