fbpx

Na uvjete poslovanja i korištenja stranica bioproizvodi.com i sklapanja ugovora na daljinu putem sredstva daljinske komunikacije primjenjuju se prvenstveno ovdje navedeni Uvjeti poslovanja i korištenja, osim u slučaju da se ugovorene strane (Prodavatelj i Kupac) ne dogovore drugačije. Uvjeti poslovanja i korištenja podliježu Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14) te Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05 i NN 41/08). Obratite posebnu pozornost na razliku uvjeta koji se odnose između kupovine (ugovora) na prodajnom mjestu u trgovini i kupovine (ugovora) sklopljenog na daljinu (Internet trgovina).

U uvjetima poslovanja i korištenja možete pronaći i:

INFORMATIVNI OBRAZAC O PRAVU NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA SKLOPLJENOG NA DALJINU

OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Pri naručivanju proizvoda sredstvima daljinske komunikacije Kupac će odmah biti upoznat sa svim propisanim podacima iz članka 57. sukladno članku 66. točka 2. Zakona o zaštiti potrošača


Platforma Europske komisije za rješavanje sporova putem Interneta omogućuje rješavanje sporova vezanih uz kupnju kako u tuzemstvu tako i u inozemstvu.

Pristup platformi:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/


KAKO NARUČITI?

Potrebno je registrirati se na naš web site kako bi imali mogućnost naručivanja proizvoda.

Nakon što se registrirate možete nastaviti s pretraživanjem proizvoda.

Željeni proizvod dodajete u košaricu i klasičnim načinom naručujete isti. Po narudžbi željenog proizvoda na Vašu e-mail adresu stići će poruka o cijeni i dostupnosti proizvoda.

Ako traženi proizvod imamo na zalihi odmah ćemo Vam poslati predračun po kojemu možete platiti odabrani proizvod. U protivnom Vam šaljemo obavijest o roku kada će proizvod biti dobavljiv.

Predračun sadrži sve potrebne podatke o plaćanju naručenog proizvoda.

Proizvode, čija cijena nije navedena, također možete naručiti. O njihovoj cijeni i dostupnosti ćemo Vas obavijestiti putem elektroničke pošte.


CIJENE

Sve cijene su navedene u kunama i eurima s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.

0