Zlatna mast od 24 ljekovite biljke

20.00 

Košarica
Nazovite i naručite 095/535-2588

Zlatna mast je biljni pripravak koji se tradicionalno koristi za liječenje raznih kožnih problema, uključujući i čireve. Ova mast se sastoji od 24 ljekovite biljke koje imaju protuupalna, antiseptička, antimikrobna i
analgetska svojstva.

Među sastojcima ove masti su kamilica, neven, kadulja, stolisnik, matičnjak, stolisnik, smilje, gavez i mnoge druge biljke poznate po svojoj ljekovitosti.

Čirevi su često bolni i neugodni, a mogu se pojaviti na različitim dijelovima tijela, uključujući unutrašnjost usta, želudac i crijeva. Zlatna mast se koristi za ublažavanje simptoma i pospješuje zacjeljivanje čira.

Kamilica je poznata po svojim protuupalnim i umirujućim svojstvima. Neven ima jaka antimikrobna svojstva i pomaže u zacjeljivanju rana. Kadulja ima antiseptička svojstva i koristi se za liječenje upalnih stanja kože. Gospina trava poznata je po svojim antiseptičkim i analgetskim svojstvima, a matičnjak pomaže u smirivanju iritacije kože.

Stolisnik je ljekovita biljka koja se tradicionalno koristi za liječenje rana i čireva. Smilje ima protuupalna svojstva i pomaže u smanjenju otoka i boli. Gavez je poznat po svojim regenerativnim svojstvima i
pomaže u zacjeljivanju rana.

Zlatna mast se namaže na čir i ostavi da djeluje nekoliko sati. Može se primjenjivati nekoliko puta dnevno dok čir ne zacijeli. Ova mast je prirodna i sigurna za upotrebu, bez štetnih učinaka.

Zaključno, zlatni melem od 24 ljekovite biljke učinkovit je pripravak za liječenje čira. Njegovi sastojci imaju protuupalna, antiseptička, antimikrobna i analgetska svojstva koja pomažu u ublažavanju simptoma čira i potiču zacjeljivanje. Osim toga, ova mast je prirodna i sigurna za korištenje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.